Koncert nga formacioni i harqeve të Orkestrës së RTSH

  • 27/10/2020
Koncert nga formacioni i harqeve të Orkestrës së RTSH

Të Enjten më datën 1 Tetor, ora 19.00, në hollin Gjon Simoni në Radio Tirana, Formacioni  Harqeve i Orkestrës Simfonike të Radio Televizionit Shqiptar do të luaj koncert me veprat

W.A.Mozart – Divertiment ne Re maxhor

Flaut kuartet në Re maxhor

W.A.Mozart – Divertiment në Fa maxhor

Instrumentistë: Aristidh Prosi - Violonçel, Blerta Jakova - Volinë, Albana Kola - Violë dhe Jonela Golemi - Flaut

 

Hyrja e kushtëzuar sipas rregullave të protokollit shëndetësor.