NUR I BUKUR TË KA RA

  • 02/11/2020
NUR I BUKUR TË KA RA

Në Holli i Muzeut Historik Kombëtar u mbajt koncerti "Këngët 100 vjeçare tradicionale të Tiranës, te punuara në versionin Jazz Klasik" sjellë nga solistja Vikena Kamenica

Me pjesëmarrjen e Kuartetit të harqeve të RTSH, Gent Rushi dhe Ajs QuartetšŸŽ» dhe të ftuar specialë si Merita Rexha Tërshana dhe Kastriot Tusha