NJOFTIM!

  • 27/10/2020
NJOFTIM!
NJOFTIM!
Te nderuar Miq të Orkestrës Simfonike të RTSH-së
Për shkak të situatës së krijuar dhe vendimit të qeverisë për mbylljen e aktiviteteve artistike në vend, koncerti i dates 12 Mars 2020, nuk do te jete i mundur te luhet. Per informacion te metejshem rreth aktiviteteve dhe koncerteve të tjera te Orkestres Simfonike, do te informoheni nepermjet njoftimeve ne RTSH dhe faqeve tona në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram.
Ju falenderojme per mirkuptimin.