STINA KONCERTORE 2021 – 2022. I FTUAR SPECIAL: VIOLINISTI DHE DIRIGJENTI FEDOR RUDIN

  • e martë, 11 janar 2022
STINA KONCERTORE 2021 – 2022. I FTUAR SPECIAL: VIOLINISTI DHE DIRIGJENTI FEDOR RUDIN

RTSH  SHQIPTAR JU FTON NË STINËN  KONCERTORE  2021 ­– 2022

 

I FTUAR SPECIAL, VIOLINISTI DHE DIRIGJENTI FEDOR RUDIN.

 Fitues i konkursit “Nicola Paganini”

 Fitues i konkursit “George Enescu”

 Fitues i cmimit “Ivri Gitlis 2019”

 

  NË PROGRAM: JOHANNES  BRAHMS  –  KONCERT PËR VIOLINË DHE ORKESTËR

                              LUDWIG VAN  BEETHOVEN  - SIMFONIA  NR 2

 

 

UDHËHEQËS  ARTISTIK: ARISTIDH PROSI

 

JU MIRËPRESIM TË MËRKURËN, MË DATË 19 JANAR, ORA 19:00

TEK SALLA E TEATRIT  “ TURBINA”.