'Sibelius'/ Orkestra e RTSH-së koncert më 9 Maj, dirigjent finlandezi Sakari dhe Iivonen në violinë

  • e premte, 6 maj 2022
'Sibelius'/ Orkestra e RTSH-së koncert më 9 Maj, dirigjent finlandezi Sakari dhe Iivonen në violinë

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar do të mbajë më datë 9 Maj koncertin e radhës.

Dirigjent do të jetë finlandezi Petri Sakari, ndërsa solist në violinë Petteri Iivonen.

Në orën 19:00 në sallën “Arturbina” publiku do të ketë mundësinë të shijojë një koncert të jashtëzakonshëm.

Në program do të jetë Sibelius, Valse Triste; Sibelius Koncert për violinë dhe Orkestër në re minor opera 47 dhe Svorzhak Simfonia n.8 në sol maxhor op.88.

/rtsh.al/