Koncertin Simfonik me Dirigjent Claude Brendel dhe Solist Ali Pengili (oboe)

  • 27/10/2020
Koncertin Simfonik me Dirigjent Claude Brendel dhe Solist Ali Pengili (oboe)
Të premten e datës 14 shkurt ora 19⁰⁰ u mbajt në Sallën Iliria të Hotel Mak Albanias
Koncertin Simfonik me Dirigjent Claude Brendel
Solist Ali Pengili (oboe)
Drejtor Artistik Aristidh Prosi