Koncerti me dirigjent Oleg Arapi dhe solistin në piano Lorenzo Di Bella

  • 27/10/2020
Koncerti me dirigjent Oleg Arapi dhe solistin në piano Lorenzo Di Bella
Ne 17 Janar 2020, ora 19.00 u luajt koncerti simfonik me dirigjentin Oleg Arapi dhe solistin ne piano Lorenzo Di Bella (Itali). Pianisti italian është fitues i çmimit të parë dhe medaljes së artë në Konkursin Ndërkombëtar "Horowitz" në vitin 2005 i cili u organizua në Kiev të Ukrainës.
Programi i koncertit:
W.A. Mozart - Ouverture nga Opera "Cosi fan tutte"
W. A. Mozart- Piano concerto No. 20 in d minor K. 466
Paul Ducas- The Sorcerer's Apprentice
Emmanuel Chabrier- Espãna (Premiere)