Koncert Simfonik "Albanian Brass"

  • 27/10/2020
Koncert Simfonik "Albanian Brass"

Në koncert u luajtën 3 këngë popullore, pjesë nga muzika e lehtë shqiptare si: 

Kur hana del

Gezhoja e vjeter - A. Lalo

Te lutem falmi syte e shkruar - M. Xhediku

Gjithashtu u luajtën dhe vepra të njohura të muzikës botërore si:

When Im 64 - Beatles
Yo soy Maria - Astor Piazzolla
Uptown Funk - Bruno Mars
La vita e bella - Nicola Piovani