Opera “I Masnadieri’/ Koncerti në TKOB, të ftuar Michele Gamba dhe Sando Laffranchini

  • e enjte, 28 prill 2022
Opera “I Masnadieri’/ Koncerti në TKOB, të ftuar Michele Gamba dhe Sando Laffranchini

Orkestra Simfonike e RTSH-së ka mbajtur më 18 prill në sallën e Teatrit të Operas dhe Baletit koncertin e radhës. 

Ky koncert nisi në orën 19:00 ku të ftuar të orkestrës ishin dirigjenti Michele Gamba, dhe në violonçel Sandro Laffranchihi. 

Me një program special nga Giuseppe Verdi që përfshin Uverturën nga Opera “I Masnadieri”, koncertin e famshëm për violonçel dhe Orkestër në la minor nga Robert Schumann të operës 129. Po ashtu programi përfshinte dhe simfoninë n.4 në re minor, opera 120 po nga Robert Schumann.

Evente të tjera